Mijn portfolio

Bezoek je deze pagina, dan ben je waarschijnlijk hier via een van mijn andere websites beland. Omdat je op de hoofdpagina weinig informatie over mijn werk vindt, heb ik deze pagina aangemaakt. Beschouw het als een kleine portfolio.

Mijn activiteiten

Ik maak sinds 2011 websites over reizen. Dit zijn geen websites die vol staan met advertenties, maar websites met uitstekende informatie over de bestemmingen waar je als bezoeker echt iets aan hebt. Ik neem het schrijven van de artikelen en het technische onderhoud voor mijn rekening.

Hoewel de websites niet vol staan met advertenties, want daar erger ik me zelf ook aan, plaats ik wel links naar samenwerkende websites. Boek je dan bijvoorbeeld een hotel of een vlucht, dan ontvang ik een kleine commissie. Al mijn websites zijn onderdeel van mijn onderneming die ik heb ingeschreven in Duitsland, waar ik momenteel woon.

Overzicht van mijn websites

Benieuwd welke websites ik op het moment beheer? Ik heb hieronder een overzicht voor je. Stuk voor stuk hebben de website een eenvoudige en informatieve opzet.